Nerazvrščeno

Pravno obvestilo

Radio klub Hinko Košir Velenje  (v nadaljevanju S59EKL), si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene. Prav tako si S59EKL pridržuje pravico do sprememb vsebin.

S59EKL bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. S59EKL tudi ne prevzema nobene odgovornosi v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani, niti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

S59EKL ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe, ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake oz. pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Vaši pisni prispevki, ki jih imate v mislih ali na papirju, bodo seveda dobrodošli. S tem bomo lahko spletno stran popestrili z vašimi izkušnjami, radioamaterskimi izdelki ali potopisi z amatersko vsebino. Prispevke pošljite na elektronski naslov našega radio kluba. Besedila naj bodo pripravljena v urejevalnikih besedil: .doc (Windows) ali .odt (Linux), tabele so lahko v .xls ali .ods formatu. Priložene slike k besedilu, pa naj bodo v slikovnih formatih: JPEG, JPG ali PNG.

Naslov za pošiljanje vaših prispevkov: s59ekl@gmail.com

S59EKL

Leave a Reply