Nerazvrščeno

Pravila

Pravila obnašanja na spletni strani


Radio klub Hinko Košir Velenje 
(v nadaljevanju S59EKL), si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene. Prav tako si S59EKL pridržuje pravico do sprememb vsebin.

S59EKL bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. S59EKL tudi ne prevzema nobene odgovornosi v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani, niti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti S59EKL niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pravila ob razpravah (komentiranje prispevkov na spletni strani http://www.s59ekl.si/)

  1. Ob komentiranju in razpravah se držimo ham spirit-a
  2. Ne uporabljamo CAPS LOCK oz VELIKIH ČRK, ker to pomeni kričanje. Prav tako moramo biti pozorni pri uporabi ločil, še posebej klicajev.

Leave a Reply